DOBRODOŠLIO NAMAŠTA JE TESTDAFNIVOITERMINI ISPITAPRIJAVNI FORMULARKURSEVIKONTAKTLINKOVIRazno
 
 Ko priprema testove?
 Ko sprovodi ispit?
 Šta meri ispit TestDaf?
 Kome je ispit namenjen?
 
 
Home DOBRODOŠLI Kome je ispit namenjen?

TestDaF je namenjem prevashodno akademskoj populaciji – studentima i postdiplomcima, ali i svima onima koji se pripremaju za studije na nemačkom govornom području. Ovaj ispit priznaju svi nemački univerziteti. Prednost polaganja ispita u Ispitnom centru TestDaF Beograd ogleda se i u tome što više ne morate odlaziti u Nemačku da biste ga polagali – isti ispit možete polagati i kod kuće. Osim studenata, ispit je od koristi i stručnjacima i naučnicima svih usmerenja koji se pripremaju za učešće u zajedničkim istraživačkim i drugim projektima sa nemačkim partnerima.

TestDaF je odlična mogućnost i za sve druge zainteresovane za saradnju sa nemačkim institucijama ili firmama da polaganjem ispita potvrde svoje znanje nemačkom vrhunskim i svugde priznatim certifikatom. Ovo Vam može biti od značaja ako želite ili planirate da radite u predstavništvima nemačkih firmi ili u firmama koje intenzivno sarađuju sa partnerima sa nemačkog govornog područja. Zahvaljujući certifikatu TestDaF i Vaš (trenuntni ili budući) poslodavac može steći jasnu sliku o Vašem praktičnom poznavanju nemačkog jezika. Zato Vam je certifikat TestDaF od koristi kako za upis na nemačke univerzitete tako i kao potpuna potvrda o poznavanju jezika koja Vam može poslužiti i u Srbiji.

Konačno, ako biste voleli da svoju biografiju upotpunite još jednim dragocenim elementom i poboljšate svoje šanse za ostvarenje uspešne karijere, Ispitni centar TestDaF Beograd jeste pravo mesto na kojem možete učestvovati na kursevima nemačkog jezika svih nivoa, pripremiti se i polagati ispit TestDaF. Svoju pomoć nudimo Vam i ukoliko niste sasvim sigurni da li da polažete TestDaF ili neki od ispita Goethe-Instituta. Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo u donošenju prave odluke.